22 Şubat 2013 Cuma

Tarotta Sorunun Yorumdaki etkisi




Kendimizle ya da bize yakın olan insanlarla ilgili bir çok şeyin geleceği ile merak duyarız. Soruların gerçekte neyin cevabını aradığınızı anlatması gerekir. Sorunuzun net  olmalı, gizli saklı bir şeyler taşımamalı, iç sesinizle kendinize  gerçekten sorduğunuz bir soru sormalısınız. Böyle sorumluş bir soru yorumu kolaylaştırıp, netleştirir.

Soruyu net sormak birinci basamakken soruda kalmak ikinci  en önemli meziyettir. Kimi zaman günlük yaşadığımız olaylar düşüncelerimizi etkiler ve bu çok kontrolümüzde olmadan bizi etkiler.
Kariyeriyle ilgili  soru soran kişi, özel hayatıyla ilgili günlük bir endişe taşıyorsa, kartlarını seçerken bu durum kariyerinin açılımını etkiler.
Sorulan sorular, açılımlarıyla birlikte  değerlendirildiğinde  farklı etkiler gösterebilir. Bugün bir üyemiz sorusunda kariyerinin  nasıl gelişeceğini sorarken, özel hayatındaki  bir sorundan kaçış gerçekleştirdiği çok raha görülebilir. Açılımın yorumu hazırlanırken yorumcu bundan bahsetmek istese de, açılımı yapan kişinin sorusuna beklediği cevap bu değildir.  Kimi zaman bu tip cevapları verildiğinde   yoruma farklı bir açıyla yaklaşmak gerekir.
 Her kartın  kendi içinde birden farklı anlamı vardır ve yanına gelen kartlarla etkileşir ve  anlamı değişir. Tıpkı sorunun  açılımı yapılırken kartların seçiliminde düşüncelerin onları etkilediği gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder