1 Ağustos 2012 Çarşamba

Tarotta Soru Sorarken Ne kadar İnanıyorsunuz ?

Tarot Sitesinde uzun zamandr tarot bakıyorum ve bana öğretilenler ve yaşadıklarım tarotun kartlarının düşünsel dünya ile iligli bir bağlantısı evrene gönderdiğiniz enrjinin algısının mümkün olduğunu gördüm. Bunu bir eğlence gibi görmek yanlış olabilir. Kimi zaman düşüncelerimiz evrende yerini  bizim beklediğimizden daha hızlı  bulabilir.
Biz çocukken babam iskambil kağıtlarıyla fal açar ve fal çıkarsa  dışarı çıkar dondurma yerdik. Çıkmazsa yatağa giderdik. O kadar bunun sihirine inanmıştık ki,  babam kagıtları açarken, aynı zamanda içimizden dua ederdik, ama bizim içimizden  geçirdiğimizden çok babamın içinden geçirdiği kağıtları yönetirdi. Bunun bizim için bir sihiri vardı. Kağıtların ogünden bugüne hep benim için bir anlamı oldu. Çocukken eğlence olarak gördüğümüz bu kartlar, gerçekte içinde hatta içimizdeki gizi ortaya çıkarıyormuş.
www.yasamingizi.com  ’a gelen tarot sorularında kimi zaman ne yapmam gerekir diye sorular soruluyor. Tarot kartları tavsiye istediğiniz soruları yorumlamaz. Gidişatı değiştirebilme şansınız olduğunu ve bunun için bazı konularda dikkatli olmanız gerektiğini belirtebilir.
Gelen geri dönüşler, geçmiş ve bugün bilinse de gelecek ile ilgili bazı konularda netlik taşımadığıyla ilgili olabiliyor. Bu özellikle değişen koşullara göre değişime uğrayabiliyor. Çok keskin sonuçlar vermeyen açılımlarda sorularla  diğer değişkenler kontrol edilebilir. Bu değişkenlerin alacağı pozisyon sorumuzun ya da isteklerimizin  yolunda kimi zaman engel kimi zamanda  farklı yol çıkarabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder