29 Mart 2012 Perşembe

Rüyada Yatak Görmek



İnternet üzerinde bulunan siteler, rüyasında  yatak gördüldüğünde  yola çıkacağını  ifade eder, halk arasında ise   hasta olacağı vurgulanır ve bunlardan insanlar korkar. Bunlar rüyanın bütünene bakılmadan yapılmış yorumlar olarak değerlendirilebilir. Yatağı nasıl gördüğünüz, yatakta kiminle olduğunuz ve yataktaki durumunuzun  ne olduğu , yatağı görmenizdeki anlamı etkiler.Beklenmedik anlamlar doğurabilir. Genelde yatak iç dünya ile ilgili konularda bilgi taşır.
Tanımadığınız  bir kişi ile yatakta iseniz, bazı şeyleri hızlı yaşadığınızı,  dikkatli olmanız gerekiğini söyleyebilir. Biraz daha yavaşlamanızı hatırlatır. Bazı arkadaşlıkların hızlı gelişmesiyle ilgili sizi uyarıyor olabilir. 
Yatak cinsel hayatla bütünleştirilse de,cinsel anlamda  bir değer taşımayan biriyle birlikte yataktaysanız, bazı şeylerle yüzleşmeniz gerektiğini ve bulunduğunuz durumunsa  bazı yönlerinizi temsil etmesi söz konusu olabilir. 
Yatak odası görüyorsanız, yataktan daha fazla cinsel bir  durumu simgeleyebilir. Bazı şeylerin gizde kalmasını ve size özel olmasını istiyor olabileceğinizi söyleyebilir. Yatağınızda tek olmanız cinselliği keşfetme isteğinizi ortaya koyabilir. Kendi yatağınızda  uyuyor olmanız güven duygusu içinde olduğunuzu, bir kaçış   olabileceğiniz gibi, iç huzuru da arayabileceğiniz gibi simmgeleri rüyanıza yükleyebilir. Bu  durum, kendi yatağınızda, nasıl göründüğünüze bağlı olarak değişik anlamlara gelebilir.
Başka bir yatakta iseniz, bir iş ile ilgili durumu anlatır. Yatağın yapılı olmasıya  ve bozuk olması arasında  anlam değişir. Birisi dikkatli olduğunuzu söylerken,  diğeri gezici durumların sorun yaratacağını haber verir.
Bütün bunların dışında yatak sadece  yatak odasında olmadığını  hepimiz biliriz. Bazen yatak alma yatak ihtiyacı içinde de oluruz. Bu  bir arayışı ifade eder ve  mutluluğu, huzuru bazende cinsel duyguların tatmini arıyor olabileceğini söyleyebilir. Yatak için aradığınız bir örtü, kendinizi göstermek istediğiniz ya da karşı taraftan beklediğiniz cinsel çekiciliği ifade edebilir.
Yatmak, yatak  deyip te geçmemek gerekir. Bu gerçekte  iç dünyayla ilgili konularla ilgili ip uçları taşır. Çoğumuz iç sesimizi dinlemeyi bilmeyiz ama bilinçaltımızdaki olaylar  bazı simgeler olarak ortaya çıkar ve  iç sesimizle kararlar vermemiz gerektiğini bize gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder