30 Haziran 2012 Cumartesi

Rüyada Sayı Görmek

Rüyada sayılar bazen direk olarak karşımıza çıkmazlar. Bunu ifade ederken, bir şeyin miktar ya da bir olayın tekrar etme sayısı, biçiminde karşımıza çıktığını söylemek gerek. Genellikle yüksek basamaklı sayıları (1- 9) gibi basit olarak algılamak isteyebilirsiniz. Mesela 1965’ i ele alalım, bu yıl olarak 1965’i gösteriyor olabilir, ya da basamakları toplayıp tek bir rakam elde edebiliriz. 1+9+6+5=21,  2+1=3, ama kendi başına bir anlama sahip olan rakamlarda vardır. Ayrıca bunu da belirtmeden geçmemek gerekir, rüya yorumcularının yaptığı rüya tabirlerine göre ,tek sayılar daha agresif, çift sayılarsa daha huzurlu sayılar olarak söylenir. Her sayının yalın haliyle ya da bileşkesiyle, bir anlam taşır.  Hepsini paylaşamasak da   bizim seçtiklerimiz ve  çok sık görülenlerin ilgi çeken anlamlarını  bulabilirsiniz. Bazı sayıların rüya yorumlarına göre,  ilgi çeken tanımlarını  şöyle sıralanabilir.

Sıfır
Rüya yorumuna göre sıfır edebiyeti, süper bir bilinci, sonsuzluğu,  ayrıca tanrı anlamına da gelebilir.
Bir
Rüyada bir görmenin yorumu orijinallik, özgürlük, liderliği, başlangıçları ve zaferi temsil eder. Ayrıca ruhsal gücün simgesidir.
Üç
Rüyada üç görmenin yorumu yaşamı, yaşama gücünü, içsel gücü ve kendini keşfetmeyi simgeler. Ve üçlü şeyleri simgeler. şimdi, geçmiş, gelecek  gibi.
Dört
Rüya yorumlarına göre dört  durgunluğu, fiziksel limiti,zor işleri ve dünyevi şeyleri temsil eder.
Altı
Rüya tabirlerinde 6 Altı ortaklığı, dengeyi, huzuru, mükemmelliği,  evliliği, aileyi ve aşkı temsil eder.
Sekiz
Rüya tabirlerine göre sekiz Sekiz  otorite gücünü, başarıyı, karmayı (iyilik yapan iyilik bulur ...). Rüyanızda sekizi gördüğünüzde içgüdülerinize ve sezilerinize güvenin.
Dokuz
Rüya tabirlerine göre dokuz tamamlanışı ve üretici bir yol izlediğiniz anlamına gelir. Yeniden doğum, ilham ve reform.
On
Rüya yorumlarına göre on, bitişler, büyük güç ve kazançlar anlamına gelir. Ayrıca yasayı ve tanrının “ON EMRİNİ” simgeler.
Onbir
Rüya yorumlarına göre on bir sezgileri, bir alanda ustalaşmayı, dinselliği, aydınlanmayı ve başarma kapasitesini gösterir. 11, iki paralel çizgi olarak temsil edilir ve partnerliği simgeler.
Onüç
Rüya yorumlarına göre on üç paradoksal bir sayı olarak görülür, bitişi ve başlangıcı, geçiş ve değişimleri temsil eder. Sembolik bir engel olarak gözükür ve üstünden gelmelisiniz. Amacınıza ulaşmak için çok çalışmalı ve çaba harcamalısınız.
Onbeş
Rüya yorumcularına göre rüyada Bozulmak ve zor durumları simgeler.
Yirmibir
Rüya yorumcularına göre rüyada Yirmi bir görmek   dönüş noktanızı ve yetişkinliğe geçişi gösterir.
Yirmiiki
Rüya tabirlerinde yirmi iki ruhsal  gücü ve bilgiyi gösterir. Ayrıca hedefinizin, iyi amaçlandığını ve pratik olduğunu gösterir
Otuzüç
Rüya tabirlerinde Otuz üç sizin yüksek potansiyelinizi ve dinsel bilincinizdeki ustalığınızı gösterir.
Otuzdokuz
Rüya tabirlerinde otuz dokuz sayısı anlamayı, düşünceli yaklaşımı, meditasyonu ve ruhsal üstünlüğü gösterir.
Kırk
Rüya tabirlerinde Kırk zamanın sizin tarafınızda olduğunu gösterir. Bu arınma, hazırlanma ve büyüme safhasıdır.
Kırkdört
Rüya tabirlerinde Kırk dört kutsal birleşmeyi ve ilahi evlilik manasına gelir.
Elli
Rüya tabirlerinde Elli kutsal olan her şey yerine geçer.
Altmış
Rüya tabirlerinde atmış Bu sayı zamanı gösterir. Bu zamanın akıp gittiği ya da bir şeyin uzun ömürlü olduğunu anlamına gelir
911
Rüya tabirlerine göre 911 gördüğünüzde yardım istemekten çekinmeyin. Rüyalarınızdan da önemli bir ders çıkarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder