28 Haziran 2012 Perşembe

Rüyada Uçtuğunu Görmek

Rüyalarımızn  kimi zaman bize verdiği mesajlar vardır. Kimisi çözülmesi gereken imgeler taşırken kimisi  sadece baskı sonucu ortaya çıkan detaylardır.
Rüya da uçmak  bazı konulardaki bağınızı koparmak, zorluklar karşısında çözümsüz olduğunuzda kaçma isteğinin işareti olacağı gibi,  özgür olmanız gerektiğini,  bağlarınızı koparmanız gereken, bir durumla karşı karşıya olduğunuz, konusunda sizi uyarıyor olabilir.
Uçuyorsunuz, çünkü çözümsüz olduğunuz bir olayla ilgili kendinizi güçsüz hissediyor olabilirsiniz. Bu durum sizin üzerinizde beklediğinizden fazla etkili olabilir.  Bunu aşmanız gerektiğinin mesajını da, içerebilir. Rüyanızda  havalanarak asılı kalıyorsanız, hareket etmiyor, ve yolunuza devam etmek de zorluk çekiyorsanız,  bu durum, güçlüklerin seviyesini, sizi engelleyenleri size gösteriyor olabilir. İlerlemeniz için, bu güçlükleri aşmanız,ya da çözüm üretmeniz gerektiğini  bilmelisiniz.  Ağaçlar, dağlar, ya da diğer şeyler sizin uçuşunuzu engellemeye çalışabilir. Rüya tabirlerine göre bu şeyler sizin normal hayatınızda karşınıza çıkan engelleri temsil eder.  Sizi kim veya neyin engellediğini bulmanız gerekir.  Ayrıca, bu, sizin güven eksikliğinize de işaret ediyor, olabilir. Kendinize güvenmeli ve korkmamalısınız.  Bu oluşan durumdan, güven eksikliği ve korkularınızın üzerine giderek yenebilirsiniz.
Uçma duygusunun sizde yarattığı etki, uçmayı görmeniz kadar önemlidiir. Bu rüyada, sevinç içinde iseniz, yaptığınız işten, aldığınız başarıdan, sizi götürdüğü yoldan mutlusunuz. Korkularınız olsa da, bu duyguyla baş edebildiğinizi gösterebilir. Eğer çok yüksekten uçtuğunuzu düşünüp korkuyorsanız, bu sizin başarılara ve zorluklara karşı korkunuzu  gösterebilir.

Tabi ki gerçek hayata uçamayız, ama rüyanızda istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz istediğiniz kişi olabilirsiniz. Bu rüyalar sizin güçlü bir akıl ve iradeye sahip olduğunuzu gösterir. Kendinizi yenilmez ayrıca hiç kimsenin sözünün size geçmeyeceğini hissedersiniz. Bu size büyük bir özgürlük hissi verir.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder