20 Temmuz 2012 Cuma

Rüyada Denize Girmek Ya da Deniz Görmek

İnsanlar rüyasında fazlasıyla suyla uğraşır. Bu kimi zaman akan bir su  görür kimi zamanda deniz. Denizin içinde olmakla denizin dışında onu seyrediyor olmak birbirinden oldukça farklı anlamlar taşır. Deniz  ve su ile ilgili rüyalar bilinçaltında, bilinçle bilinçaltındaki geçişi ifade eder.Bu tip rüyalar, aynı zamanda bir durumun sizin anlayış ve algı üzerine bir kelime oyunu olabilir. Ağırlıklı olarak duygusal hayatı ya da duygularla ilgili durumu simgeler. Bazı konularda anladım dersiniz ya iste o anladım dediklerinizi bir daha düşünmeniz gerektiğini, ya da bazı konularda daha  fazla  algınızı açmanızı size uyarı olarak veriyor olabilir. Kıyıda seyrediyor olmak, kendinizi duygusal olarak, güven altına alma isteğinizi ve kendinizi kapattığınız anlamına da gelebilir. 
Bakış açısına ihtiyaç duygunuz durumlarda  bazı şeylerin szi ikna etmesini istersiniz. Rüyanız, kendinizi ikna etmeye çabaladığınız, ya da  çaba harcamanız gereken durumlarla  ilgili uyarılar taşır. Yaşadıklarınıza farklı gözle bakmanız gerekir. Deniz büyüklüğüyle ve derinliğyle ilgili biraz korku uyandırsa da  kendi içinde umut taşır. Birine, iş ile ilgili güvence  vermeniz gereken durumlarda, deniz rüyası görebilirsiniz. İşinizde  ya da ilişkinizin başlangıcında, karşı tarafın ne yapacağını bilmediği durumlarda, ona  güvence  vermeniz gerektiğini size hatırlatabilir.Ne kadar zor  ya da engelli olursa olsun, bir işin, olayın ya da ilişkinin, umuda ihtiyacı olduğunu  ortaya koyar. Deniz varsa bilin ki umutta vardır.
Denizin içindesiniz ve  gittiğiniz yönü biliyorsanız, korkmayın sadece kiminle yüzdüğünüze  ya da yüzmedeki hedefinize dikkat edin. Sorgulayın. Ama eğer yolunuzu, yönünüzü bilmiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmiyor, çabalasanız da bir yere gidemiyorsanız, Duygusal olarak tıkandığınızı,  , içinizdeki sıkıntının sebebini bulmanız konusunda sizi uyarır. Bu  yakın dönemde yönetemeyeceğiniz bir sıkıntılıyla karşılaşacağınız anlamna  da gelir.
Rüya da denize  bakmak,, denizde yüzmek arasında, anlam olarak büyük farklılıklar vardır. Denize,  eklenen her eylem, her kişi, anlamı  değiştirip, çeşitlendirebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder